El taller

Som professionals amb molts anys d'experiència en el sector i sistemàticament formats en les tecnologies més modernes, la qual cosa ens permet garantir la resolució de qualsevol intervenció en el vostre vehicle de la manera més professional.

A les nostres instal·lacions podem realitzar qualsevol reparació, des de la més simple i ràpida fins a la més complexa. Des d'intervencions en la mecànica del vostre vehicle, fins a el.lectricitat, el.lectrònica,diagnòstic averies, transmissió, pneumàtics etc.

Treballem amb totes les marques del mercat tant en turismes, tot terreny, vehicles comercials,vehicles industrials, gasolina, diesel, hibrids i el.lèctrics

Tots els nostres serveis i productes estan garantits i s'adapten a les estrictes normatives de qualitat vigents.

Som especialistes en tot terrenys i 4x4, ens avalen diferentes experiencies en el mon de la competicio, fen de assistència tècnica a diferents campionats tan a nivell estatal com a campionat del mòn, entre d´altres el Rally Dakar, rally Marroc.

També som especialistes en fabricacio, reparacio i manteiment de trens turistics, que estan repartits per diferents llocs de España.

No es perdi cap de les nostres ofertes!

Inscrigui's al nostre butlletí setmanal de novetats i promocions

T. 972.21.37.10

Ctra. Antiga d'Amer, 12

17007 GIRONA (GIRONA)

Preu/hora

52.03 €

Horari

08.00-13.00
15.00-19.00